telefoon 0314-323114
HomeActies

Acties

SALE 3=1

SALE 3=1

SALE!
3 halen, 1 betalen.


(m.u.v. standaardcollectie)

 


Stapelen bij Schlösser

Stapelkorting op artikelen uit onze gehele voorjaarscollectie*. Profiteer van 20% korting bij aankoop van 1 product, 30% bij aankoop van 2 producten en zelfs 40% korting bij aankoop van 3 of meer producten! Kom snel naar onze winkel. En als klap op de vuurpijl krijgt ook nog eens 10% extra kassakorting.


* met uitzondering van standaardcollectie


Pakket actie: polo, t-shirt en shorts

Pakket actie: polo, t-shirt en shorts

Pakket actie: polo, t-shirt en shorts.
3 items van €199,85
NU VOOR €139,85


2 Ledub actie overhemden

2 Ledub actie overhemden

2 LEDÛB ACTIE OVERHEMDEN + 1 WINECHILL WIJNKOELER GRATIS € 119,95


VERKOOPPRIJS GELDT VOOR LEDÛB ACTIE OVERHEMDEN, BESCHIKBAAR IN MEERDERE PASVORMEN, MOUWLENGTES EN DESSINS. ZO LANG DE VOORRAAD STREKT.


FORTEZZA ACTIE

FORTEZZA ACTIE

FORTEZZA ACTIE:
jack Scido van 219,95 voor 189,95


Eight And BOB

Het ontstaan van Eight and Bob begint in 1937 wanneer Albert Fouquet op vakantie is aan de Franse Riviera. Hier ontmoet hij een jonge student die door Frankrijk aan het toeren is, John F.Kennedy. Enkele minuten na hun introductie was JFK zo onder de indruk van de geur die Albert droeg dat hij met zijn charme Albert overhaalde om een sample voor hem te maken.

De volgende ochtend vond John een sample in zijn hotel met het bericht:”In this bottle, you will find the dash of French glamour that your American personality lacks.”

Na zijn vakantie ontving Albert een brief uit Amerika van John waarin Albert bedankt voor het vriendelijke gebaar en verteld hij van het succes dat hij heeft met het parfum. Hij vraagt Albert om nog 8 samples te sturen, en als zijn productie dat toelaat nog een extra sample voor Bob. Hoewel Albert het verzoek niet helemaal begrijpt maakt hij een doos met voldoende samples. De glazen flesjes haalt hij bij een apotheek uit Parijs en hij ontwerpt een verpakking met hetzelfde patroon als het overhemd dat JFK aan had tijdens hun eerste ontmoeting. De flesjes en de dozen worden gelabeld met het verzoek van JFK: “EIGHT & BOB”.

Eight And BOB
Lees meer...