telefoon 0314-323114
HomeActies

Acties

Nu wintersale 10-50%

Nu wintersale 10-50%

Vul nu uw garderobe aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kortingen lopen op tot wel 50%. Mooie colberts, shirts, broeken, kostuums, etc. Kom snel naar onze winkel want we hebben nu nog ruime keuze. Uw maat en kleur zitten er vast bij.Actuele mode van casual to dressed en nog veel meer.

Op de gehele wintercollectie 2017. Basiscollectie en jeans zijn uitgesloten van sale.


Eight And BOB

Het ontstaan van Eight and Bob begint in 1937 wanneer Albert Fouquet op vakantie is aan de Franse Riviera. Hier ontmoet hij een jonge student die door Frankrijk aan het toeren is, John F.Kennedy. Enkele minuten na hun introductie was JFK zo onder de indruk van de geur die Albert droeg dat hij met zijn charme Albert overhaalde om een sample voor hem te maken.

De volgende ochtend vond John een sample in zijn hotel met het bericht:”In this bottle, you will find the dash of French glamour that your American personality lacks.”

Na zijn vakantie ontving Albert een brief uit Amerika van John waarin Albert bedankt voor het vriendelijke gebaar en verteld hij van het succes dat hij heeft met het parfum. Hij vraagt Albert om nog 8 samples te sturen, en als zijn productie dat toelaat nog een extra sample voor Bob. Hoewel Albert het verzoek niet helemaal begrijpt maakt hij een doos met voldoende samples. De glazen flesjes haalt hij bij een apotheek uit Parijs en hij ontwerpt een verpakking met hetzelfde patroon als het overhemd dat JFK aan had tijdens hun eerste ontmoeting. De flesjes en de dozen worden gelabeld met het verzoek van JFK: “EIGHT & BOB”.

Eight And BOB
Lees meer...

Colbertactie

Colbertactie

Tot en met 28 oktober kunt u bij aanschaf van een colbert (van bijvoorbeeld Roy Robson of Cavallaro) een bijpassende broek uitzoeken waarop u maar liefst 25% korting krijgt.

Deze actie is geldig op alle broeken van alle merken, dus ook op jeans. Mooie gelegenheid om een bijvoorbeeld een Tramarosso jeans of Meyer broek met korting te kopen!


Jubileumjack SAVE THE DUCK

(4 kleuren) van €169,95 nu voor €139,95

Jubileumjack SAVE THE DUCK

Supermodieuze jacks van Fortezza

Supermodieuze jacks van Fortezza in navy en groen van €269,95

nu voor €199,95 (zolang de voorraad strekt)