telefoon 0314-323114
HomeBlog

Blog

Vanguard Road Tour

Vanguard Road Tour

Zaterdag 3 november organiseerde Schlösser Mode in samenwerking met Vanguard een mooie gezellige dag met het introduceren van de nieuwe V8 Racer jeans.

Gert Jan (vertegenwoordiger) van Vanguard had de nieuwe Vanguard Moto Guzzi V8 bij zich en deze stond te glimmen bij onze winkel.

Onze medewerksters voorzagen samen met de Vanguard Specialist de klanten van allerlei uitgebreid jeans-advies.

Tevens werden er mooie cadeaus weggegeven voor de klanten.

Zo kreeg elke klant die voor € 129,95 bestede aan Vanguard artikelen een mooi t-shirt cadeau. Bij besteding van € 249,95 kreeg men een  leren aktetas t.w.v. € 249,95 cadeau en bij besteding van € 499,95  kreeg men een leren weekendtas t.w.v. € 349,95 cadeau.

Lees meer...

Presentatie van de nieuwe najaar/wintercollectie 2018

Foto’s van smaakmakende modeshow tijdens de laatste zondag in september. Lekker Doetinchem, modeshows (3momenten )met andere ondernemers uit de Catharinastraat. Presentatie van de nieuwe najaar/wintercollectie 2018


Etalage actiethema vanguard

Etalage actiethema vanguard

Woensdag 9 mei was Maxi Roozendaal van Shopfokus weer in onze winkel om de etalages van nieuwe input te voorzien.

2 weken geleden hebben we Maxi op de hoogte gebracht van onze nieuwe acties:
"vanguard actie, polo km, bermuda en t-shirt voor de actieprijs van 139,85

en de actie van 2 ledub overhemden voor 119,95 en een chille wijnkoeler cadeau.

En tevens willen we onze schoenencollectie onder de aandacht brengen, zowel de geklede schoenen
van Greve en de sneakers als ook de instappers hiervan. Tevens de sneakers van Blue Industry.

 

Lees meer...

Spraakmakende modeshow

Spraakmakende modeshow

Zondag 25 maart vond onder zeer mooie zonnige omstandigheden de halfjaarlijkse Smaakmakende modeshow plaats. De modeshow vond plaats in de Catharinastraat waar een aantal winkeliers van deze winkelstraat en van het Catharinaplein deel namen. Er was door de straat een rode loper uitgelegd en halverwege de straat stond een podium waar de kleding werd geshowd. De deelnemende winkels van Pelgrim Mode, Distinto, Intersport en Schlösser Mode maakten er een mooie middag van.

Op 3 verschillende tijden in de middag konden de bezoekers genieten van de nieuwste mode-items van de deelnemende bedrijven. Joop’s junior zorgde voor een lekker hapje voor de bezoekers in de winkelstraat. Dus kortom een zeer geslaagde middag zowel voor de bezoekers als de deelnemende bedrijven. De volgende Smaakmakende modeshow staat gepland voor het komende najaar op 30 september en we hopen op weer mooie dag zodat we de bezoekers weer heel veel moois kunnen laten zien.

Lees meer...

Visual Merchandising

Visual Merchandising

Maandag 19 maart hebben we onze winkel een nieuwe look gegeven. s' morgens om 08.30 uur was Maxi Roozendaal van ShopFOKUS uit Utrecht bij ons in de winkel.

Onder het genot van een kop koffie bracht Maxi ons op de hoogte van de veranderingen die er in retailwereld spelen en hoe ze deze veranderingen toe wil passen in onze winkel. Aan de hand van een winkelschets met daarop de nieuwe indeling gingen we gezamenlijk aan de slag. Mooi van Maxi is dat ze ook goed luistert naar onze wensen en ideeën over hoe wij in de praktijk met onze winkel werken.

Het is niet de eerste keer dat ze onze winkel onder handen neemt en ze weet dan ook goed wat er bij ons speelt hoe de indeling het beste past bij onze doelgroep. Voor ons als team is het ook bijzonder leerzaam hoe zij te werk gaat. Ze kijkt vooral naar routing, verleidelijkheid, sfeer en goederenpresentatie en dit zijn nog maar enkele factoren die onze winkel tot een succes maken. Op deze manier willen wij een basis leggen voor weer een goed verkoopseizoen en proberen wij de klant te prikkelen om weer mooie kleding bij ons te kopen en tevreden de deur uit te gaan.

Lees meer...

Trouwevent

Trouwevent

Op 26 februari j.l. hebben wij deelgenomen aan de eerste editie van Ellen’s trouw & feest inspiratie event. Op deze avond konden aankomende bruidsparen en stellen die 12 ½ , 25, 40 enz jaar getrouwd zijn ideeën op doen om hun bijzondere dag zo mooi mogelijk te laten verlopen. Verschillende bedrijven presenteerden zich in een sfeervolle en gemoedelijke ambiance. Uit verschillende branches waren bedrijven vertegenwoordigd. Wij, Schlösser Mode namen deel met 4 modellen en deze liepen op 4 verschillende momenten in een modeshow samen met een damesmodezaak en bruiden van een bruidsmodezaak. Deze avond hadden wij ook een stand ingericht met informatie over het maatwerk (trouwkostuums en combinaties).

Deze avond hadden we voor de bezoekers een speciale aanbieding. Deze aanbieding loopt ook in onze winkel en dit betreft een gratis maatwerkoverhemd bij aankoop van een maatwerk kostuum.

(deze actie loopt tot en met 31 mei 2018.)

We kijken met veel plezier en enthousiasme terug op deze avond.

Lees meer...