telefoon 0314-323114
HomeNieuws

Nieuws

Maatwerk event 20 en 21 oktober

Maatwerk event 20 en 21 oktober

Altijd al willen weten hoe maatwerk werkt?
Vrijdag en zaterdag 20 en 21 oktober organiseren wij het Schlösser maatwerk- event. Dit bestaat uit een workshop maatwerkkostuums die plaatsvindt op vrijdagavond. U krijgt uitleg over de stoffen, de modellen en de vele extra mogelijkheden. Vrijdag en zaterdag is een maatwerkspecialist van de fabrikant in onze winkel aanwezig die u allerhande informatie verstrekt. Daarnaast verzorgen wij uiteraard een hapje en drankje. Wanneer u tussen 16 en 28 oktober exclusief bij ons een maatwerk- kostuum aanschaft, krijgt u eenmalig een korting van € 100,-.

Wilt u deelnemen aan de gratis workshop?
Omdat wij deze vrijdagavond beperkte deelnamemogelijk- heden hebben, verzoeken wij u zich bij ons aan te melden. Dat kunt u doen door even te bellen naar 0314 323 114 of een mailtje te sturen naar info@schlosserkleding.nl. Meld u tijdig aan!


Programma vrijdag 20 oktober

Ontvangst vanaf 19.00 uur
Koffie met lekkernij - 19.00 uur 19.30 uur
Start workshop - 19.30 uur
Einde workshop - 20.30 uur
Kurk van de fles 20.45 uur
Einde avond - ca. 21.30 uur


Modetrends dit najaar

Comfort is de rode draad in onze najaarscollectie. De nieuwe tricot-overhemden bijvoorbeeld combineren het comfort van een polo met de looks van een overhemd. We hebben ze in soorten en maten. Comfortabel zijn ook de nieuwe colberts: een soepele, zachte combinatie van vest en jasje. En in bijna alle broeken is lekker veel stretch verwerkt. Nieuw zijn broeken van katoen met elastan, die optisch wollen broeken lijken.

Onze doorgestikte donzen jassen dragen heerlijk, zijn lichtgewicht en bieden tegelijk de warmte die je van een winterjack mag verwachten.

Lees meer...

THE STORE 100 jaar

EEN EEUW PERSOONLIJKE AANDACHT EN GEMOEDELIJKHEID

Een winkel die honderd jaar bestaat: dat is bijzonder. Zeker in deze tijd, en zeker in de kledingbranche. Schlösser Mode ontwikkelde zich van een klassieke herenmodezaak waar vooral pakken werden verkocht, tot een winkel waar alles draait om beleving en inspiratie en waar mannen van 25 jaar tot 50-plus goed kunnen slagen.

Wat níet is veranderd, zijn de service en de gemoedelijke sfeer. Alles in het moderne leven gaat snel en is onpersoonlijk. Wij zorgen voor wat onthaasting en persoonlijke aandacht. Klanten voelen zich op hun gemak en waarderen het dat we de tijd nemen voor advies, een praatje, een kop kof e. Ook onze themadagen, zoals de Italiaanse week en het modeweekend, zorgen altijd voor veel aanloop.

Lees meer...