telefoon 0314-323114
HomeNieuws

Nieuws

SALE 3=1

SALE 3=1

SALE!
3 halen, 1 betalen.


(m.u.v. standaardcollectie)

 


Stapelen bij Schlösser

Stapelkorting op artikelen uit onze gehele voorjaarscollectie*. Profiteer van 20% korting bij aankoop van 1 product, 30% bij aankoop van 2 producten en zelfs 40% korting bij aankoop van 3 of meer producten! Kom snel naar onze winkel. En als klap op de vuurpijl krijgt ook nog eens 10% extra kassakorting.


* met uitzondering van standaardcollectie


Pakket actie: polo, t-shirt en shorts

Pakket actie: polo, t-shirt en shorts

Pakket actie: polo, t-shirt en shorts.
3 items van €199,85
NU VOOR €139,85


2 Ledub actie overhemden

2 Ledub actie overhemden

2 LEDÛB ACTIE OVERHEMDEN + 1 WINECHILL WIJNKOELER GRATIS € 119,95


VERKOOPPRIJS GELDT VOOR LEDÛB ACTIE OVERHEMDEN, BESCHIKBAAR IN MEERDERE PASVORMEN, MOUWLENGTES EN DESSINS. ZO LANG DE VOORRAAD STREKT.


Schlösser magazine spring 2018

Schlösser magazine spring 2018

IN DIT MAGAZINE, ONDER MEER

  • Roy Robson - mix & match
  • Greve schoenen
  • Maatwerk
  • Fortezza jack met korting
  • Tramarossa - superjeans
  • Fradi - Italiaanse mode

Het voorjaar en de zomer van 2018 zien er veelbelovend uit. In ieder geval als het om onze nieuwe collectie gaat. We hebben hem weer met veel enthousiasme voor u samengesteld! Dit magazine geeft een impressie van wat u in onze winkel kan verwachten.

We staan u graag met raad en daad bij in onze winkel en u kunt onder het genot van een kop koffie, thee of een heerlijk glaasje wijn weer rekenen op onze service.

Ook voor een mooi en betaalbaar maatpak kunt u bij ons terecht.
Dat kan zelfs ‘s avonds, zodat u op uw gemak uw keus kunt bepalen.

We zien u graag in onze winkel!
Paul, Joke, Maureen en Nicole van het Schlösser Mode-team


FORTEZZA ACTIE

FORTEZZA ACTIE

FORTEZZA ACTIE:
jack Scido van 219,95 voor 189,95


Eight And BOB

Het ontstaan van Eight and Bob begint in 1937 wanneer Albert Fouquet op vakantie is aan de Franse Riviera. Hier ontmoet hij een jonge student die door Frankrijk aan het toeren is, John F.Kennedy. Enkele minuten na hun introductie was JFK zo onder de indruk van de geur die Albert droeg dat hij met zijn charme Albert overhaalde om een sample voor hem te maken.

De volgende ochtend vond John een sample in zijn hotel met het bericht:”In this bottle, you will find the dash of French glamour that your American personality lacks.”

Na zijn vakantie ontving Albert een brief uit Amerika van John waarin Albert bedankt voor het vriendelijke gebaar en verteld hij van het succes dat hij heeft met het parfum. Hij vraagt Albert om nog 8 samples te sturen, en als zijn productie dat toelaat nog een extra sample voor Bob. Hoewel Albert het verzoek niet helemaal begrijpt maakt hij een doos met voldoende samples. De glazen flesjes haalt hij bij een apotheek uit Parijs en hij ontwerpt een verpakking met hetzelfde patroon als het overhemd dat JFK aan had tijdens hun eerste ontmoeting. De flesjes en de dozen worden gelabeld met het verzoek van JFK: “EIGHT & BOB”.

Eight And BOB
Lees meer...

THE STORE 100 jaar

EEN EEUW PERSOONLIJKE AANDACHT EN GEMOEDELIJKHEID

Een winkel die honderd jaar bestaat: dat is bijzonder. Zeker in deze tijd, en zeker in de kledingbranche. Schlösser Mode ontwikkelde zich van een klassieke herenmodezaak waar vooral pakken werden verkocht, tot een winkel waar alles draait om beleving en inspiratie en waar mannen van 25 jaar tot 50-plus goed kunnen slagen.

Wat níet is veranderd, zijn de service en de gemoedelijke sfeer. Alles in het moderne leven gaat snel en is onpersoonlijk. Wij zorgen voor wat onthaasting en persoonlijke aandacht. Klanten voelen zich op hun gemak en waarderen het dat we de tijd nemen voor advies, een praatje, een kop koffie. Ook onze themadagen, zoals de Italiaanse week en het modeweekend, zorgen altijd voor veel aanloop.

THE STORE 100 jaar
Lees meer...