telefoon 0314-323114

Modetrends dit najaar

Comfort is de rode draad in onze najaarscollectie. De nieuwe tricot-overhemden bijvoorbeeld combineren het comfort van een polo met de looks van een overhemd. We hebben ze in soorten en maten. Comfortabel zijn ook de nieuwe colberts: een soepele, zachte combinatie van vest en jasje. En in bijna alle broeken is lekker veel stretch verwerkt. Nieuw zijn broeken van katoen met elastan, die optisch wollen broeken lijken.

Onze doorgestikte donzen jassen dragen heerlijk, zijn lichtgewicht en bieden tegelijk de warmte die je van een winterjack mag verwachten.

Naast warme herfsttinten springt olijfgroen eruit dit seizoen. Een mooie kleur die zich makkelijk laat combineren, bijvoorbeeld met vertrouwd blauw. Printjes zijn volop aanwezig; op overhemden (ook uni’s en strepen doen het goed dit najaar), colberts, jacks (soms is de body anders dan de mouwen) en zelfs broeken. Ook schoenen en bijpassende riemen hebben soms een print of ingestanst reliëfje.

Met trots presenteren we twee nieuwe merken: de mooi afgestemde Aston Martin race-lijn van Hackett, en de dandy-achtige colberts, broeken en over- hemden van Fradi. Strak aangesneden maatpakken en accessoires als sjaals, hoeden, petten, handschoenen en ondergoed maken het aanbod compleet; u kunt zich bij ons van top tot teen in het nieuw steken!