telefoon 0314-323114

VANGUARD ROAD TOUR

VANGUARD ROAD TOUR

VANGUARD ROAD TOUR strijkt op zaterdag 3 november neer in Doetinchem. Het team van Schlösser Mode nodigt u van harte uit voor dit bijzondere event!
Vanguard organiseert een Road Tour langs dealers in het hele land. Zaterdag 3 november presenteert het Vanguardteam bij Schlösser Mode onder andere de nieuwe Vanguard V8 Racer jeans. De Vanguard Moto Guzzi V8 en de nieuwe V7 Anniversary bike staan te glimmen en zijn te bewonderen bij onze winkel. Samen met de enthousiaste Vanguardspecialisten voorzien we u met plezier van uitgebreid jeansadvies.

Schlösser MODE organiseert zaterdag 3 november in samenwerking met Vanguard Clothing The Roadshow. THE ROADSHOW
Ter lancering van de Vanguard V850 jeans én V850 bike introduceert Vanguard dit najaar The Vanguard Road-show. Op zaterdag 3 november organiseert het team van Vanguard Clothing specialisten in samenwerking met Schlösser Mode The Roadshow in Doetinchem. Deze dag staat geheel in het teken van de nieuwste V850 jeans én de custom Vanguard Moto Guzzi V850 motor. Deze dag wordt het winkelend publiek voorzien van uitgebreid advies. Daarnaast ontvangt iedere consument die voor €129,- aan Vanguard kleding aanschaft een T-shirt cadeau! Iedere consument die deze dag voor €399,- aan Vanguard kleding aanschaft ontvangt een leren aktetas t.w.v. €249,95. Bij €499,- aan Vanguard kleding aanschaf ontvangt de consument een leren tas cadeau t.w.v. €349,95!

De Vanguard Clothing specialisten en het team van Schlösser Mode laten graag zien hoe de jeans in diverse wassingen perfect te combineren is tijdens verschillende draagmomenten. Tevens laten wij u deze dag graag de gehele Vanguard collectie aan u zien. Voor meer informatie betreft de The Vanguard Road-show neemt u contact op met Schlösser Mode.