telefoon 0314-323114
HomeNieuws

Nieuws

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Het zijn bijzondere verwarrende tijden.
En er wordt steeds meer een beroep gedaan op onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om een gezondheidscrisis het hoofd te bieden.
Daarom willen wij u als vaste klant een bijzonder aanbod doen.

We hebben voor u een 2-tal cadeau/voordeelbonnen.
U koopt een bon van € 100,00 en deze heeft een winkelwaarde van € 130,00
U koopt een bon van € 250,00 en deze heeft een winkelwaarde van € 350,00.

De bonnen kunt u bij ons inleveren wanneer u weer onder normale omstandigheden onze winkel kunt bezoeken en wij u weer met een goed advies kunnen voorzien.

U krijgt een mooie korting en u helpt ons in deze bijzondere tijd.

Zo helpen wij elkaar.

Lees meer...

Coronavirus

In deze bijzondere tijd willen wij laten weten dat we zolang de RIVM (en wij) het verantwoord vinden u de mogelijkheid willen bieden om van onze diensten gebruik te maken. Naast onze gebruikelijke service bieden wij u aan om Personal te shoppen.

Dit kan ook buiten de gebruikelijke openingstijden om en dan het liefst op afspraak. Tevens is er de mogelijkheid om via face-time te kopen. Bel ons op 06-48828280 of stuur ons een what’s-app /DM bericht. Tevens bieden wij de service om pakketjes thuis te bezorgen.


Groeten, Paul, Joke, Maureen en Nicole,
Team Schlösser Mode.


Stapelkorting


Geweldige paraplu cadeau


De nieuwe collectie is binnen


Najaarsactie


THE STORE 100 jaar

EEN EEUW PERSOONLIJKE AANDACHT EN GEMOEDELIJKHEID

Een winkel die honderd jaar bestaat: dat is bijzonder. Zeker in deze tijd, en zeker in de kledingbranche. Schlösser Mode ontwikkelde zich van een klassieke herenmodezaak waar vooral pakken werden verkocht, tot een winkel waar alles draait om beleving en inspiratie en waar mannen van 25 jaar tot 50-plus goed kunnen slagen.

Wat níet is veranderd, zijn de service en de gemoedelijke sfeer. Alles in het moderne leven gaat snel en is onpersoonlijk. Wij zorgen voor wat onthaasting en persoonlijke aandacht. Klanten voelen zich op hun gemak en waarderen het dat we de tijd nemen voor advies, een praatje, een kop koffie. Ook onze themadagen, zoals de Italiaanse week en het modeweekend, zorgen altijd voor veel aanloop.

THE STORE 100 jaar
Lees meer...