telefoon 0314-323114
HomeNieuws

Nieuws

I Want to Break Free

I Want to Break Free

We zijn ontzettend blij dat we u weer in onze winkel mogen ontvangen. We zien u weer graag terug in onze winkel. U kunt profiteren van onze opruiming en nieuwe voorjaarscollectie komt ook al weer langzaam binnen. We willen zorgen voor de veiligheid van u en ons personeel dus daarom zullen we voldoen aan de gestelde voorwaarden.

Vriendelijke groeten,
team Schlösser Mode, Maureen, Joke en Paul


Schoenen in de picture

Lees meer...

SALE STAPELKORTING

SALE STAPELKORTING

Na de kerst zorgen we dat we er weer voor u zijn
en met mooie kortingen. (stapelen maar, stapelkorting)

Dus neem contact met ons op, en bel of app 0648828280 of stuur een mail: info@schlosserkleding.nl en we zorgen ervoor dat u hier van kunt profiteren.

Inspiratie doe je op onze site op. (lookbook) www.schlosserkleding.nl

Of je kunt window-shoppen (etalage).

Koop lokaal en we komen naar u toe met een pas-tas
of beeldbellen en click en collect.

Team Schlösser Mode


pas-tas, click en collect

pas-tas, click en collect

Helaas zijn we weer gesloten maar we gaan niet bij de pakken neerzitten. We pakken de draad weer op met de pas-tas, click en collect en we bezorgen thuis en uiteraard vermaken we de kleding.

Lees meer...

Wij zijn er weer klaar voor!

Vanaf 28 april kun je weer normaal winkelen (max. 8 personen volgens de RIVM richtlijnen)


Exclusieve geurlijn van SALENTUM

Nieuw bij schlösser Mode de exclusieve geurlijn van SALENTUM,
rechtstreeks geimporteerd uit Puglia, Italié.

5 verschillende Eau de Parfums

Lees meer...

Coronavirus

In deze bijzondere tijd willen wij laten weten dat we zolang de RIVM (en wij) het verantwoord vinden u de mogelijkheid willen bieden om van onze diensten gebruik te maken. Naast onze gebruikelijke service bieden wij u aan om Personal te shoppen.

Dit kan ook buiten de gebruikelijke openingstijden om en dan het liefst op afspraak. Tevens is er de mogelijkheid om via face-time te kopen. Bel ons op 06-48828280 of stuur ons een what’s-app /DM bericht. Tevens bieden wij de service om pakketjes thuis te bezorgen.


Groeten, Paul, Joke, Maureen,
Team Schlösser Mode.


De nieuwe collectie is binnen


THE STORE 100 jaar

EEN EEUW PERSOONLIJKE AANDACHT EN GEMOEDELIJKHEID

Een winkel die honderd jaar bestaat: dat is bijzonder. Zeker in deze tijd, en zeker in de kledingbranche. Schlösser Mode ontwikkelde zich van een klassieke herenmodezaak waar vooral pakken werden verkocht, tot een winkel waar alles draait om beleving en inspiratie en waar mannen van 25 jaar tot 50-plus goed kunnen slagen.

Wat níet is veranderd, zijn de service en de gemoedelijke sfeer. Alles in het moderne leven gaat snel en is onpersoonlijk. Wij zorgen voor wat onthaasting en persoonlijke aandacht. Klanten voelen zich op hun gemak en waarderen het dat we de tijd nemen voor advies, een praatje, een kop koffie. Ook onze themadagen, zoals de Italiaanse week en het modeweekend, zorgen altijd voor veel aanloop.

THE STORE 100 jaar
Lees meer...