telefoon 0314-323114
HomeNieuws

Nieuws

Stapelkorting

Stapelkorting

OPRUIMING - STAPEL KORTING

OP de gehele wintercollectie.

1 stuk 20%
2 stuks 30%
3 stuks 40%
4 stuks of meer 50%

M.U.V. standaard collectie


Geweldige paraplu cadeau

Geweldige paraplu cadeau

Geweldige paraplu cadeau ter waarde van €29.95 bij aanschaf van €125 aan Bugatti kleding.


Deze stijlvolle, winddichte opvouwbare Bugatti paraplu in zwart combineert hoogwaardige technologie met een stijlvol uiterlijk en tijdloze elegantie. De comfortabele automatische open- en sluitfunctie, koolstofcomponenten
en fijne details maken deze winddichte paraplu buitengewoon praktisch. Zolang de voorraad strekt.


De nieuwe collectie is binnen

De nieuwe collectie is binnen

Get inspired...
Na een fijne zomer breekt nu weer het seizoen aan van comfortabele kleding in warme herfsttinten. Met veel plezier hebben we de nieuwe collectie voor u samengesteld. En enthousiast zijn we!

Laat u - eventueel met hulp van één van onze modespecialisten - inspireren door het zeer gevarieerde assortiment of kom naar het modeweekend op 28-29 september waar de nieuwste collectie geshowd wordt. Accessoires als sjaals, dassen, petten, handschoenen en ondermode maken het aanbod compleet. We helpen u graag aan de outfit waarin u zich prettig voelt en die bij u past. Ook voor een mooi en betaalbaar maatpak kunt u bij ons terecht. Dat kan zelfs ‘s avonds, zodat u op uw gemak uw keus kunt bepalen.

Graag tot ziens in onze winkel! Paul, Joke, Maureen en Nicole - Schlösser Mode-team

Lees meer...

Najaarsactie

Najaarsactie

Najaarsactie!
Fortezza jack van € 249,-
Nu voor € 199,95


THE STORE 100 jaar

EEN EEUW PERSOONLIJKE AANDACHT EN GEMOEDELIJKHEID

Een winkel die honderd jaar bestaat: dat is bijzonder. Zeker in deze tijd, en zeker in de kledingbranche. Schlösser Mode ontwikkelde zich van een klassieke herenmodezaak waar vooral pakken werden verkocht, tot een winkel waar alles draait om beleving en inspiratie en waar mannen van 25 jaar tot 50-plus goed kunnen slagen.

Wat níet is veranderd, zijn de service en de gemoedelijke sfeer. Alles in het moderne leven gaat snel en is onpersoonlijk. Wij zorgen voor wat onthaasting en persoonlijke aandacht. Klanten voelen zich op hun gemak en waarderen het dat we de tijd nemen voor advies, een praatje, een kop koffie. Ook onze themadagen, zoals de Italiaanse week en het modeweekend, zorgen altijd voor veel aanloop.

THE STORE 100 jaar
Lees meer...