telefoon 0314-323114

THE STORE 100 jaar

EEN EEUW PERSOONLIJKE AANDACHT EN GEMOEDELIJKHEID

Een winkel die honderd jaar bestaat: dat is bijzonder. Zeker in deze tijd, en zeker in de kledingbranche. Schlösser Mode ontwikkelde zich van een klassieke herenmodezaak waar vooral pakken werden verkocht, tot een winkel waar alles draait om beleving en inspiratie en waar mannen van 25 jaar tot 50-plus goed kunnen slagen.

Wat níet is veranderd, zijn de service en de gemoedelijke sfeer. Alles in het moderne leven gaat snel en is onpersoonlijk. Wij zorgen voor wat onthaasting en persoonlijke aandacht. Klanten voelen zich op hun gemak en waarderen het dat we de tijd nemen voor advies, een praatje, een kop koffie. Ook onze themadagen, zoals de Italiaanse week en het modeweekend, zorgen altijd voor veel aanloop.

THE STORE 100 jaar

Ik ben trots op onze prachtige collectie, die voor vaste klanten onze boterham en voor incidentele shoppers het beleg veel keus biedt. En ik ben trots op onze nieuwe locatie direct naast de Catharina parkeergarage en met damesmodezaken om ons heen - handig voor wie gezellig samen winkelt. Maar minstens zo trots ben ik op ons team in de winkel. Drie vakvrouwen die alles weten van de topmerken die we verkopen. En die ervoor zorgen dat vaste en nieuwe klanten met een goed gevoel en mooie nieuwe kleding naar huis gaan. Dat kan trouwens ook maatwerk zijn op afspraak ook ’s avonds kunt u zich een betaalbaar maatpak laten aanmeten.

 

Zelf liep ik in 1987 stage bij Schlösser voor mijn middelbare detailhandelsopleiding en textielbrevet. Toenmalig bedrijfsleider de heer Klein Meulenkamp zei dat hij me zou bellen om zijn plek over te nemen als hij ermee ging stoppen. Hij hield woord, keek nog een halfjaartje mee over mijn schouder en liet in 1994 vol vertrouwen de winkel aan mij over. Ik ben hem daar nog altijd dankbaar voor. De fijne kneepjes van het vak leerde ik bij een kleermaker daar heb ik dagelijks profijt van. In 2004 namen mijn vrouw joke en ik Schlosser Mode over. Het is ontzettend mooi om samen aan het roer te staan van een winkel die al honderd jaar een begrip is in Doetinchem en ver daarbuiten. Ik wens u een mooie kledingkeuze toe in een fijne gemoedlijke sfeeren zie u graag in onze winkel verschijnen.

Paul Wiendels