telefoon 0314-323114
HomeWinkelCollectie schoenen › Schoenen

Schoenen

Schoenen

Greve: Stijl en comfort samengebracht in úw schoen.

De eerste schoenen die gemaakt werden door het familiebedrijf Greve dateren uit het jaar 1898. sindsdien zijn er talloze collecties met groot vakmanschap geproduceerd en staat de merknaam Greve gelijk aan superieurekwaliteit. Er is een Greve schoen voor elke moderne man die graag zijn eigen stijl laat zien en die bovendien houdt van duurzaamheid.

Greve Chelsea Piave Brulee Shade

Voor de upper van de Piave wordt uitsluitend hoogwaardig kalfsleder gebruikt. Dat maakt een rijke, diepe finish gebruikt. Dat maakt een rijke, diepe finish mogelijk, wat deze schoen een zeer luxe uitstraling geeft. De Piave is gemaakt volgens de Blake wijze en is uitstekend geschikt voor de volle, normale mannenvoet.

Greve Amalfi Noce Cocco.

De elegante e comfortabele Greve Amalfi.

Ofje nu naar kantoor of een infomele borrel met vrienden gaat; de elegante en comfortabele Geve Amalfi past altijd perfect.Op de onderzijde van de zool zijn subtiele details verwerkt: de karakterisieke oranje stiksels en het Greve logo. De Amalfiis verkrijgbaar in exclusief suêde of kalfsleder met een intensieve, diepe finish.

Greve Double Monk Magnum Noce Puro

Dezeelegante Magnum is volledig uitgevoerd in leer en is gemaakt volgens de Blake wijze. Het geleng, de overgang van zool naar hak is bij de Magnum extra versmald. Dat benadrukt de elegante vorm van de schoen en zorgt bovendien voor extra flexebilitiet. Het loopcomfort wordt bij de Magnum verder geoptimaliseerd doordat de lederen zool een geïntegreerde rubber loopzool heeft, Het voetbed is voorzien van een extra foambrug voor een aangeneme zachte ondersteuning. De kalfslederen binnenvoering zorgt ervoor dat de schoenook na intensief een rpima geldieder voor de afvoer van transpiratievocht . Voor de upper van de Magnum wordt uitsluitend hoogwaardig kalfsleder gebruikt. Dat maakt een rijke intens ingekleurde finish mogelijk wat deze schoeneen extra luxe uitstraling geeft.

 

Greve ribola monk

De ribola is verkrijgbaar in suede, leer en bijzondere prints. De loopzool heeft in de voorvoet  een uitsparing waar tijdens de productie een foamlaag wordt ingezet wat voor een prettig loopcomfort zorgt.De leest wordt net zoals de amalfi volgens de Blakewijze gemaakt.