telefoon 0314-323114
HomeWinkelCollectie schoenen › Sneakers

Sneakers

Sneakers

Greve maatschoenen worden gemaakt volgens een traditie die zijn oorsprong vindt in 1898. De essentie van deze traditie is het streven naar een perfect passende en duurzame schoen met een oogstrelende uitstraling. Dit is uitsluitend te bereiken door intensief handwerk en oog voor detail. Daarom zijn onze vakmensen door onszelf opgeleid volgens de Greve-traditie.
Bij Greve passen we vier verschillende maakwijzen toe: Goodyear, Blake, Mocassin en Ago gelijmd.

Greve Instapper Umbria Tempesta Talca.

Sportief en casual.

De GreveUmbria is de nieuwe sneaker in de collectie. Lekker sportief casual. Uitgevoerd in soepel kalfsleer en suêde en met een rubber zool. Ook in de voering en volledig kalfsleeren met een uitneembare inlegzool.

 

Geve Instapper Tufo Sughero Florence.

De Greve Tufo is dé allrounde schoen uit de Geve collectie. Door zijn casual look met een klassieke twist is deze schoen ideaal voor de moderne man die liefhebber is van stijlvolle schoenen. D eTufo heeft een rubrex zool wat de schoen licht, flexibel en slijtvat maakt. De voering bestaat uit 100% klafsleer, de upper is van duurzaam suêde. De Tufo biedt daarmee ook hetloopcomfort wat u van een Geve schoen mag verwachten.

Greve Sneaker Podium Sabbia Palme.

De naam Podium zegt het al. Een volledig nieuwontwikkelde neaker die een speciale plek heeft in onze collectie. Voor de man die onder zijn pak ook een sneaker durft te dragen. Slank vormgegeven en zeer stulisch. Gemaakt van het beste kalfsleer met een prachtige handfinish. Ook de voering is van volledig kalfsleer.

Greve instapper Tufo Moka Florence.

De Greve Tufo is dé allround schoen uit de Greve collectie. Door zijn casual look met klassieke twist is deze schoen ideaal voor de moderne mandie liefhebber is van stijlvolle schoenen. De Tufo heeft een rubrex zool wat de schoen licht, flexibel en slijtvast maakt. De voering bestaat uit 100% kalfsleer, de upper is van duurzaam suêde. De Tuof biedt daarmee ook het loopcomfort wat u van een Greve schoen mag verwachten.

 

Greve Chelsea Piave NOce Moscate.

Luxe uitstraling.

De kalslederen binnenvoering zorgt voor ervoor dat de schoen ook na intensief dragen mooi om de voet blijft zitten. Bovendien is het klafsleder eeprima geleider voor de afvoer van transpratievocht. Voor de upper van de Piava wordt uitlsuitend hoogwaardig Kalfsleder gebruikt. Dat maakt een rijke,diepe finish mogelijk, wat deze scheoen een zeer luxe uitstraling geeft. DePiave is gemaakt volgens de Blake wijze en si uitstekend geschikt voor de volle, normale mannenvoet.

Greve Amalfi Noce Cocco.

De elegante e comfortabele Greve Amalfi.

Ofje nu naar kantoor of een infomele borrel met vrienden gaat; de elegante en comfortabele Geve Amalfi past altijd perfect.Op de onderzijde van de zool zijn subtiele details verwerkt: de karakterisieke oranje stiksels en het Greve logo. De Amalfiis verkrijgbaar in exclusief suêde of kalfsleder met een intensieve, diepe finish. 

Greve Sneaker Umbria White Nappa/Brown


De Greve Umbria is de nieuwe sneaker in de collectie. Lekker sportief casual. Uitgevoerd in soepel kalfsleer en suêde en met een rubber zool. Ook de uitvoering in volledig kalfsleer en met een uitneembare inlegzool.

Greve double Monk Magnum Noce Puro.

De elegante Greve Magnum.

De kalfslederen binnenvoering zorgt ervoor dat de schoen ook na intensief dragen mooi om de voet blijft zitten. Bovendien is het kalfsleder een prima geleider voor de afvoer van transpiratievocht. Voorde upper van de Magnum wordt uitsluitend hoogwaardig kalfsleder gebruikt. Dat maakt een rijke, intens ingekleurde finish mogelijk, wat deze schoen een extra luxe uitstraling geeft.


 

Sneakers

Onconventionele kleding voor alle dagelijkse situaties.

De collectie is altijd kleurrijk en vrolijk.

SUN68 iseen merk met een duidelijk doel: de mensen centraal stellen in een creatief proces en kledingstukken aanbieden die geschikt zijn voor dagelijks gebruik, zonder de aandacht voor detail en de zoektocht naar nieuwe materialen te vergeten.
Origineel en innovatief.

SUN68 iseen merk met een duidelijk doel: de mensen centraal stellen

art.nr: 15145

SUN68 iseen merk met een duidelijk doel: de mensen centraal stellen

art.nr: 15146

SUN68 iseen merk met een duidelijk doel: de mensen centraal stellen

art.nr: 15144

SUN68 iseen merk met een duidelijk doel: de mensen centraal stellen

art.nr: 15143

SUN68 iseen merk met een duidelijk doel: de mensen centraal stellen

art.nr: 15147

Greve Sneaker Umbria White Nappa/Brown


De upper van hoogwaardig leder heeft een licht glanzend effect, wat de schoen extra elegant maakt
- Uiterst zachte en soepele lederen binnenvoering, ademend en duurzaam
- Comfortabele rundlederen binnenzool met voetbed
- Een rubberen zool