Thomas Maine

Het merk waar kwaliteit gegarandeerd is en waar onze geschiedenis onze toekomst is!

Met meer dan zes decennia ervaring in het creëren en produceren van kwaliteitskleding, zetten ze hun uitgebreide kennis in. Het merk staat voor exclusiviteit, luxe en vakmanschap. Thomas Maine richt zich vooral op de trendy man met gevoel voor stijl en die de allerbeste versie van zichzelf wil zijn.Het merk Thomas Maine onderscheidt zich van concurrenten door selectief stoffen en garens te selecteren en de kledingstukken te produceren in de beste fabrieken in Europa. Elk seizoen raakt Thomas Maine het hart van de moderne man met een spectaculaire collectie.
Met oog voor detail werken ze elk seizoen keihard om een eigentijdse collectie te creëren die past bij de hedendaagse modetrends
Thomas Maine weet door het gevarieerde aanbod het hart van de succesvolle man te raken. De tijdloze collecties zijn ideaal voor zowel formele als informele zaken.

Er zal altijd vraag zijn naar een op maat gemaakte, verfijnde look die ook betaalbaar is.
Dat is waar ze naar op zoek zijn in onze eigen kledingstukken. En dat is wat ze produceren.
Thomas Maine maakt luxe en vakmanschap toegankelijk!

Het merk Thomas Maine onderscheidt zich van concurrenten door selectief stoffen en garens te selecteren en de kledingstukken te produceren in de beste fabrieken in Europa. Elk seizoen raakt Thomas Maine het hart van de moderne man met een spectaculaire collectie. Met oog voor detail werken ze elk seizoen keihard om een eigentijdse collectie te creëren die past bij de hedendaagse modetrends. Thomas Maine weet door het gevarieerde aanbod het hart van de succesvolle man te raken. De tijdloze collecties zijn ideaal voor zowel formele als informele zaken.