Collectie / Lookbook

by Paul

Dit voorjaar /zomer worden we geïnspireerd door de 70’s. De eerste grote  trend op kleurengebied voor mannen is een neutraal  kleurenpallet. Of gewoon beïnvloed door de chique en moeiteloze aantrekkingskracht van een neutrale tint, domineerden beige, karamel, honing en zandtinten.

Wij zijn fan van deze trend, want over het algemeen passen neutrale tinten bij elkaar, dus een monochrome neutrale look samenstellen is met de kleding van onze merken een mooie uitdaging die goed te realiseren is. En neutrale kledingstukken combineren ook goed met een Denim (die niet meer weg te denken is in het huidige beeld) en een kleurtje.

De 2e kleurtrend in 2022 zijn groenen en vooral in het dress en semi dress gebeuren zie je dit dan ook zeker terug. En 2022 staat ook voor de door ontwikkeling van technische materialen (afkomstig uit de sportwereld en luchtvaart technologie). De diverse stretchkwaliteiten  zien we terug in zowel de shirts als broeken en ook kostuums en colberts.

Dus is je kledingkast toe aan een update, maar weet je niet waar je beginnen moet, kom dan naar onze winkel waar ons team u kan voorzien van een prima advies en zo  we weer dat je met een goed gevoel de deur uit kunt.

Team Schlösser Mode BY PAUL

Maak hieronder je keuze:

Sartoria Tramarossaro

Cavallaro Napoli

Thomas Maine

Vanguard

Mason’s

John Miller

Greve

Gentiluomo