Collectie / Lookbook

by Paul

Dit najaar/ winter
Zien we ontzettend mooie kleuren in ons kleding kleurpallet. Mooie lichte tinten zoals offwhite en lichte beiges in combinatie met blauwen (licht) geven de Kleding een mooie chique uitstraling.

Deze kleuren kunnen ook perfect worden gecombineerd worden met groenen en verschillende blauwen. Ook de kleuren mais-geel en roest-oranje zie je veel terug in onze wintercollectie.

Schlösser Mode Het trendy overshirt
In het altijd wisselvallige Nederland is het soms lastig om je kleding goed af te stemmen op het weer. Lijkt het normaal altijd te regenen, staat opeens de zon hoog aan de hemel. Hoe zorg je ervoor dat je nooit rillend of juist oververhit de dag door moet komen? Het trendy overshirt biedt uitkomst. Je kunt hem als jas gebruiken wanneer er een prachtige herfstdag op de planning staat en je het niet koud wil krijgen zodra het ’s avonds afkoelt. Maar het overshirt leent zich ook perfect voor een regenachtige, koude dag. Draag ‘m open over een T-shirt heen voor een nonchalante, casual look.

De ruitjesprint is er weer! 
Colberts, overhemden, pantalons en broeken. De ruit is op veel kledingstukken te zien. Ga voor een volledig geruite look, of kies één geruit item voor een klassiek accent. De in deze trend dominerende bruin, blauw- en grijstinten staan iedere man goed. Combineer een geruit jack met items in dezelfde tinten en je weet zeker dat je hele outfit perfect matcht.

De Winterjas – jack.
Comfortabele winterjassen in een uni-kleur of juist modern geruit in mooie mixmaterialen die vooral niet te zwaar moeten aanvoelen en gemakkelijk te dragen zijn en

Vaak voorzien van een mooie windstopper die vaak eruit kan worden geritst. De winterjacks zijn van mooie technische doeken gemaakt en erg licht in gewicht en hebben een ontzettend groot draagcomfort. En dan zijn er nog de broeken en shirts in verschillende pasvormen en ook hier zijn de ruiten weer helemaal terug. Dus mocht je kledingkast toe zijn aan een update dan willen we u met prima advies voorzien zodat je weer met een goed gevoel de deur uit kunt.

Team Schlösser Mode BY PAUL

Maak hieronder je keuze:

KOLL3KT

Sartoria Tramarossaro

Cavallaro Napoli

Thomas Maine

Vanguard

Mason’s

John Miller

Greve

Gentiluomo